Alla inlägg den 1 april 2016

Av martina Ekstrand - 1 april 2016 09:09

   

Kroppen är stel, halsen börjar svida, med trötta ben går jag Hamngatan upp och så ner och så upp eller ner igen. Alltså när jag ska leta efter adresser är jag sämst. Det är liksom aldrig logiskt för mig, vad lider man av då?😂 nåväl, jag hittade fram till Asics flagship store och kunde hämta min nummerlapp. Tjohoooo!  Nu får jag bara hoppas på att kroppen är med mig och det där hängiga jag känner försvinner. Nåväl, jag har iaf min nummerlapp, och nya asics löpskor. Vilken skillnad!! Jag som struttat runt i mina gamla Nike som visserligen är sköna men inte i närheten av mina nya asics. Som att gå på bomull. 

 
En dag senare och vaknar och är helt sänkt, huvudet bultar, svetten rinner. Är det inte typiskt?? Men än tänker jag inte kasta in handduken. Har ett dygn på mig att bli frisk. Jag är envis. Men självklart inte så envis att jag inte fattar att springa när man är sjuk är rätt puckat. Inga lopp i världen är värt att riskera sin hälsa för. 
Så nu ligger jag här i soffan och vilar. Pratar med lillebror , dricker kaffe. Han har berättat om tillgängligheten på droger. Alltså helt galet ska jag säga er, det finns alltså läkare som jobbar "svart" , skriver ut flera hundra tabletter per patient som denne sedan kan sälja vidare på drogmarknaden. Vi tänkte ta hela samtalet om detta i ett podavsnitt. Finns så sjukt mycket att prata om. 

Ovido - Quiz & Flashcards